yang sama waktu dengannya: CARA HACK GAME GUNA CHEAT ENGINER

CARA HACK GAME GUNA CHEAT ENGINER

kali ni aq nak kongsi ilmu hack game plak dengan menggunakan sofwhere cheat engine,,lau lorang x da cheat engine bole donlot kat sini ok free sak DOWNLOAD ni tuk kaki game,,la. folow the step jak ok cara dia senag jak, tp mungkin pening2x sikit la lau baru tau...

step 1 masuk game yang korang nak hack tp x smua game bole la lau game tu yg game2x size terlalu besar mingkin x ble,, ok ni contth game yg aq hack

                                                                           farm frenzy

step 1 fist ko org msk setting,, jagan guna fullwindows cam gambar d ats 2 jd sng skit kemudian play dulu game korang mcm ni
                                           step 2 dah ply pastu open cheat enginer dam klik mcm gambar kat atas 2 nmpk tax icon komputer coler hijau 2. lau da
                                      step 3 klik open game exe yg korg main, mcm kat atas 2 ok 
                                      ste 4 klik gambar kat atas kalau dak jelas ya, dan ikut, copy duit kamu paste kat hex chet enginer baru klik new scan
                                         
step 5 lau da dia kan kuar cam gambar ni
                                          step 6 pastu korang main balek game korang, kurang kan duint sikit mcm kat gambar d atas cth 100 ke 81 brapa2x sak janji kurang pastu masukan balek duit 81 kat hex baru klik next scan mcm ni 
step 7, ok lau da ekut mcm gambar kat atas trus klik no 3 tu,, nak supaya no ip kat no 2 tu turun kat bawa. lau da doble klik no 4,,,  change volue 999999 ikut suka ati baru ok
biasanya korang mesti tukar lg duit  2 baru bruba,, cth kurang ka  tau tmbah dia kan trus bruba,, ok eti saja,, faham ka jugak kamu lau ndak faham komen sak, ok asalamulekum \m/

1 comment:

  1. assalamualaikum .

    saya SantaClown @ Founder D3SiG . sebagai yang baru di dunia blogging ini , saya ingin meminta tolong kepada anda untuk membantu kami dalam mempromosikan servis terbaru kami iaitu D3SiG . dalam catalan , desig membawa maksud wish (harapan) . di web kami , kami menerima perMINTAan yang diminta dan akan usaha untuk menunaikannya . setiap permintaan dicas serendah RM10.00 sahaja .

    datanglah lawat ke blog kami untuk maklumat yang lebih lanjut.

    http://d3sig-ing.blogspot.com/

    ikhlas,
    SantaClown .

    ReplyDelete