yang sama waktu dengannya: HACK BROADBAND CELCOM paling senang d dunia !!!

HACK BROADBAND CELCOM paling senang d dunia !!!

assalamualaikum \m/

ok ni story blog ku yg pertama,,,  tentang hacker,, sbnrnya cara ni  mngkin banyak yg sudah tau, tapi aku mau kasi tau jugak :) ok first snag sak follow the photo
  langkah 1 ,,, connect bb kamu, kalau suda klik manu bar macam dalam gambar di atas 2, ok lau sudah

langkah 2 ,,, taip CMD kat search dan enter kalau sudah

langkah 3 ,,, taip ipconfig/all kat administartor yg sudah kamu jumpa dan enter
langkah 4 ,,, dia kan kuar mcm kat atas 2, lepas 2 kamu cari I Pu4 addres ambek proxy 2  ada kat bagian atas 2. kat blakang no proxy 2 ada tertulis preferred, tapi 2 jagan ambil. lau bleh hafal    no 2    lagi   senang

   langkah 5 ,,, ok la dah hafal no proxsy yang da kamu hafal 2 pigi kat bawah skali taip ping NO POXY -t lapas 2 enter skali lagi taip ping jangan kasi rapat NO PROXY yg kamu hafal lepastu jarak -t ok sdh lau jadi dia kan jadi macam ni 
                                   dia kan jadi mcm ni,,, kuar tulisan tampa henti selagi kamu x disconnect bb kamu
                                    dan lihat hasil nya ,, SEAMAT MENCUBA assalamualaikum \m/       

3 comments:

  1. apa la jadinya klu buat tuh..???bule jadi free ka?

    ReplyDelete
  2. bukan free bos kuk,,, laju sak

    ReplyDelete
  3. ini bukan mau kasi laju bos tp ni check ping = ="

    ReplyDelete